Tuesday, November 3, 2009

Danny at pool...

Kejadian ni last weekend.
orang lain plan da lame, aku jek yang main redah jek.
sabtu malam tido umah nenek.
pepagi da bangun, kol 7.
Danny punye pasal la..cepat sangat die bangun. Iwan lak time tu tido lagi.
klu kat umah sendri, mau jejak kol 12 r baru keluar dari bilik..(sungguh tidak sopaaannn ok!!!)

ngah duduk2 berbual dengan nenek, kecot datang.
kate nye baru balik dari jogging..huh!! yooo la tu.hehehehe..

kecot : kak, nak join dorang gi mandi2 x?
aku : kat ne?
kecot : kat taman tun.
aku : ko nak gi ke? baik gi starhill..best skit..
kecot : aku ngan lako nak ikot.
aku : ye ye jek ko tu. orang tu da siap2 masak sume. ko nak makan pe nanti?
nenek : bli jek r pape nnti kat sane..

pas 1/2jam cmtu, iwan pun bangun.
die bole sibuk nak ikut gak.
dengan xde bawak baju sume.
die soh jek ikot.
aku lincah r balik umah pekan gi amik baju segala bagai.
ball & float Danny pun aku angkut skali.
adalah dlm 15 minit cmtu aku smpai smule ulu choh.
dorang sume da gerak.
kecot n lako tggu lagi sampai aku datang.
pastu gerak sesame, yang lain tunggu kat Mc'D skudai.

sampai taman tun, susah lak nak cari parking, cz kt stadium tu ade wat sukan menda ntah..
so..ramai orang. sib baik kt swimming pool tu x ramai orang.
we all r yang wat ramai2 kn kt ctu...heheheh
sume nye 4 kereta gi sane. penuh cam sardin..hahahahah..

so...layan gmbar jek r...













1 comment:

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

best nyer mandi..da lama x bwk aqil g swimming

Post a Comment