Thursday, August 2, 2012

Burger Bakar No.1

Peh. . 1st time dapat makan burger ni.pusing dari Tmn Impian emas pastu x jumpa,gi bukit indah .aku tnye iwan,mne tau kat sana ade,kate dia ade mata mata.poyo gile laki aku tu. Pusing-pusing gak cari lokasi nye.finally.jumpa gak.ramai t.ak ramai gak la yang beratur Nak order.aku pun beratur la same.iwan nak daging tapi da abis.so,order ayam pnya Pastu amik yang 200gm coz 100gm pnya da abis..dalam 25 minit gak aku tunggu. Pas siap,tros gerak balik.konon nak makan kt umah.iwan makan die pnya,aku pun sibuk ngecek die pnya .sampai umah,makan aku pnya lak.tu pun x abis pun. .Iwan tolong makan kan. .

1 comment:

HanaMatata said...

Terima kasih ye awk, free free singgah la burger bakar kami lagi.... Kalau nak info terkini awk like la page kite www.facebook.com/burgerbakarno1 :)

Post a Comment